DRUKWERK

AART_DRUKWERK

 

Het eindresultaat van een mooi design moet ook de juiste uitstraling hebben op papier. Wilt u net dat beetje extra uitstraling voor uw bedrijf dan zijn er vele mogelijkheden. Een visitekaartje, flyers, brochures, posters, wenskaarten, briefpapier, enveloppe, folders of notitieboekjes zijn de bekende mogelijkheden. Heeft u zoiets in gedachten of iets anders dan staat Helemaal Aart voor uw klaar. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. [klik hier] 

Hieronder de meest voorkomende aanvragen op het gebied van drukwerk.

 

KAARTEN

drukwerk

Dikke, dunne, grote of kleine kaarten. Glans, mat of één van de andere unieke papiersoorten. Helemaal Aart maakt uw  visite-, wens- of andere kaart zo eigen mogelijk. Zodat u een sterke indruk achterlaat bij uw connecties.

FOLDERS

brochures

Een mooie 20 pagina's tellende folder op a4 formaat voorzien van een stevige omslag afgewerkt met nietjes. Is één van de vele mogelijkheden op het gebied van folders. Heeft u al interesse in uw eigen professionele folder? 

FLYERS

flyers

Tegenwoordig zitten ze overal bij en kunt u eigenlijk niet achterblijven. Flyers zijn de trend onder het drukwerk. Bedrijfsinformatie, evenement promotie, aanbieding of andere acties. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om flyers gaat. 

POSTERS

posters

Posters zijn de traditionele paradepaardjes van het drukwerk. In allerlei afmetingen mogelijk en een goedkope en effectieve manier om te promoten of te informeren. Ook beschikbaar met kliklijst, stoepbord of uv-lak.